Groot onderhoud Friezenlaan

De Friezenlaan is toe aan een opknapbeurt. De gemeente Tilburg pakt in 2021 de bestrating aan. Daarnaast wordt gewerkt aan de klimaatbestendigheid, door regenwater in het groen te laten lopen. 

De afgelopen maanden is er gewerkt aan een ontwerp. In de Friezenlaan willen bewoners het mooie groene aanzicht behouden, de kènderköpkes koesteren, de fietsstrook verbeteren en extra parkeerplaatsen aanleggen. In het voorlopig ontwerp en de 3D impressie ziet u hoe deze onderdelen zijn verwerkt door het ontwerpbureau. 

Open de tekening van het voorlopig ontwerp

Reactie op voorlopig ontwerp

Het liefst had de gemeente Tilburg dit ontwerp persoonlijk aan u gepresenteerd en uw vragen beantwoord. Vanwege de coronamaatregelen kan dit helaas niet. Daarom vragen wij u om het ontwerp goed te bekijken en uw reactie vóór 30 december 2020 te mailen naar buurtparticipatie@pienrosmalen.nl

Aanmelden online spreekuur

U kunt zich ook aanmelden voor het online spreekuur op dinsdag 5 januari 2021 van 19.00 tot 21.00 uur via MS Teams. Tijdens dit online spreekuur gaan we de ingezonden vragen en opmerkingen beantwoorden en toelichting geven op het ontwerp. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 december 2020 via buurtparticipatie@pienrosmalen.nl onder vermelding van online spreekuur. Graag uw naam, adres en e-mailadres doorgeven.
U krijgt op 5 januari een link via mail waarmee u aan het spreekuur kunt deelnemen.

Informatie

Wilt u ook digitaal op de hoogte blijven of heeft u praktische vragen? Mail dan naar buurtparticipatie@pienrosmalen.nl
Heeft u een vraag voor de projectleider van de gemeente Tilburg? Neem dan contact op met rogier.nota@tilburg.nl of bel hem op 013-542 98 61.