Managementassistent Zorg- en Veiligheidshuis

Stage voor een leergierige en proactieve 3e jaars managementassistent (niveau 4) voor de periode februari 2022 t/m juli 2022.

Wat ga je doen?

Je gaat als managementondersteuner aan de slag voor het Zorg- en Veiligheidshuis Midden-Brabant. Dit is een samenwerkingsverband van zorg- en justitiepartners die samen werken aan het terugdringen of voorkomen van ernstige overlast en criminaliteit/onveiligheid. Als managementondersteuner bij het Zorg- en Veiligheidshuis is een opdracht nooit zomaar een opdracht. Samen met de senior managementondersteuner ga je aan de slag om de teammanager, beleidsondersteuner en 2 coördinatoren te ontzorgen. De werkzaamheden bestaan o.a. uit complex agendabeheer, voorbereiden en notuleren van (regionale) overleggen, overzichten maken en bewaken, opdrachten uitvoeren m.b.t. personeel en financiën.

Welke vaardigheden zoeken wij?

Een discrete, proactieve en energieke houding is in deze functie zeker nodig. Je staat als student stevig in je schoenen, durft stappen te ondernemen en hebt oog voor onderlinge verhoudingen. Leergierigheid is ook een mooie eigenschap. Een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is een vereiste.

Wat bieden wij?

Het managementteam is een warm team waarin initiatief zeer op prijs wordt gesteld. Er wordt gewerkt op basis van wederzijds vertrouwen. Vragen stellen is niet dom, zeker niet als je door de antwoorden die je krijgt jouw opdracht beter en volledig uit kunt voeren. Het Zorg- en Veiligheidshuis is een omgeving waarin je veel ervaring op kunt doen.
Gezien de zwaarte van de werkzaamheden en complexiteit van de organisatie is dit een perfecte afstudeerstage.

Het Zorg- en Veiligheidshuis ligt tegenover het NS- én busstation Tilburg en is dan ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Heb je interesse?

Word jij enthousiast van deze opdracht? Mail je motivatie en cv naar Saskia van Gestel.