De Wat kan wel-kalender

02 maart 2021
Visual Wat kan Wel kalender

Veel organisaties in Tilburg organiseren ook met de huidige coronamaatregelen inspirerende activiteiten voor inwoners. Een overzicht daarvan staat op de Wat kan wel-kalender.

Wat er mogelijk is? Een route lopen langs alle Tilburgse muurschilderingen bijvoorbeeld, of vanuit thuis Stadsbos013 ontdekken of een online cursus volgen bij de bibliotheek. Dit en meer staat op de Wat kan wel-kalender. De kalender staat op de site van de VVV.

Inspiratie

De kalender is bedoeld als inspiratie voor de hele maand maart en geeft iedere dag een tip. Van jong tot oud, voor iedereen is er wel wat nieuws te ontdekken en te doen in onze gemeente. De tips zijn niet afhankelijk van de genoemde dag of tijd en kunnen volgens de geldende coronamaatregelen worden uitgevoerd.

Zoeken naar wat wel kan

Burgemeester Theo Weterings: “Zaterdag 27 februari stonden we stil bij 1 jaar corona. Een jaar van maatregelen, lockdowns en versoepelingen. Maar zeker ook een jaar van creativiteit, zoeken naar wat wel kan en naar sociale verbinding. Raambezoekjes, beren-speurtochten, het herontdekken van de mooie plekken in de eigen buurt en onze stad. Bent u toe aan iets anders? Laat u zich dan verrassen! Deze kalender biedt u hopelijk inspiratie en energie. U zult zien: er kan veel.“ 

Heb je zelf tips? Deel ze via vvv@tilburg.nl.