Opening OV servicepunt busstation Tilburg

06 mei 2019

Het servicepunt op het nieuwe busstation wordt 8 mei geopend. Het gebouw was al open vanaf 11 maart, maar woensdag is de officiële opening.

Reizigers kunnen er terecht voor vragen en advies over het openbaar vervoer. Ook zijn er  vervoerbewijzen te koop voor het reizen met de bus. Bij het servicepunt is het ook mogelijk om met contant geld te betalen, dit in tegenstelling tot in de bus. Het servicepunt zit ter hoogte van de perrons C/D/E. Reizigers die het vorige busboekje van de stadsdienst Tilburg hebben (december 2018), kunnen dit gratis omruilen voor de nieuwe versie. Vervoerder Arriva rijdt vanaf 11 maart met een licht gewijzigde dienstregeling. In het servicepunt is het nieuwe busboekje van Arriva ook te koop.

Traktatie

Arriva trakteert reizigers die woensdag een kijkje komen nemen bij het servicepunt tussen 8:00 en 18:00 uur. Voor de kleinste reizigers is er een kleurplatenwedstrijd met de mogelijkheid om tickets voor de Efteling te winnen. Reizigers kunnen voor informatie over de dienstregeling en het OV Servicepunt kijken op arriva.nl/brabant.