Ringbaan-Zuid zaterdag 8 mei tijdelijk afgesloten ivm stille tocht

07 mei 2021
Ringbaan Zuid afsluiting Stille Tocht

Zaterdag 8 mei wordt de Ringbaan-Zuid tijdelijk afgesloten voor verkeer in verband met een stille tocht. De ringbaan wordt afgesloten tussen 18:00 en 21:00 uur. Verkeer wordt omgeleid.

Eerder deze week heeft een noodlottig verkeersongeval plaatsgevonden op het kruispunt Ringbaan-Zuid – Broekhovenseweg. Hierbij is Jayden (12) om het leven gekomen. Nabestaanden organiseren om deze reden op zaterdag 8 mei om 19:00 uur een stille tocht voor vrienden en familie van het slachtoffer.

Start voor het Willem II-stadion

De start van de tocht is voor het Willem II-stadion en loopt via de Ringbaan-Zuid naar het plaats van ongeval. De ringbaan wordt om deze reden tussen 18:00 uur en 21:00 uur tijdelijk afgesloten en verkeer wordt omgeleid. Zo wordt er voldoende ruimte gegeven aan deelnemers om afstand te houden in verband met de geldende coronamaatregelen.

Afsluiting

De Ringbaan-Zuid is afgesloten vanaf de kruising Willem II-stadion tot kruispunt Broekhovenseweg. Alternatieve routes voor verkeer vanuit westelijke richting zijn beschikbaar, onder andere via de A58 en cityring van Tilburg. Er zijn verkeersregelaars ter plekke om te zorgen voor instructies.