Werken voor Tilburg

Hier vind je alles over werken bij de gemeente Tilburg: actuele vacatures, stages, de organisatie en de aantrekkelijke stad.

Beste overheidsorganisatie 2019

De gemeente Tilburg is op 19 november 2019 uitgeroepen tot beste overheidsorganisatie van 2019. Lees meer over de verkiezing op de pagina Beste Overheidsorganisatie van het jaar op deze website.

Actuele vacatures

Wij zijn op zoek naar jouw talenten. Kijk snel in ons vacatureoverzicht of er iets voor jou tussen staat. We kijken uit naar je sollicitatie.

Vacatures Regio Hart van Brabant

Een zevental gemeenten uit de regio Hart van Brabant zal de levering van resultaatgerichte Wmo begeleiding voor 2019 en opvolgende jaren gezamenlijk inkopen. Het betreft de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Tilburg. Deze gemeenten vormen door middel van een bestuursakkoord een collectief van gemeenten.

Op dit moment zijn er geen vacatures voor de Regio Hart van Brabant.

Toekomstige vacatures

Staat jouw ideale baan er nog niet bij? Maak dan een jobalert aan. Je krijgt dan direct een mail als er een passende baan vrij komt.

Stage lopen

Ook voor een uitdagende stage ben je bij gemeente Tilburg aan het juiste adres. Wij delen onze expertise graag met jou, en hopen dat jij ons nieuwe inspiratie brengt. De volgende stageopdrachten staan open. Iets voor jou?

De organisatie

Als gemeente maken we ons sterk voor een stad waar mensen gezond en gelukkig kunnen zijn, nu en in de toekomst.
Daadkracht, vernieuwing en verbinding; dat is typisch Tilburgs. We gaan voor resultaten die duidelijk effect hebben op de stad en de inwoners. Elke dag zijn we op zoek naar nieuwe en betere oplossingen. Die ontwikkelen wij samen met inwoners, partners, ondernemers en onderwijsinstellingen. We zijn aanwezig en benaderbaar in de wijken. En we werken samen met partners en bewoners.
Op verschillende momenten en op verschillende plekken hebben we medewerkers nodig met verschillende talenten. Een divers personeelsbestand helpt daarbij. Wat ook helpt is dat we bereid zijn om flexibel te werken aan wisselende klussen. Zo zetten we onze talenten optimaal in.

Bekijk het filmpje Zo werken we in Tilburg

Aantrekkelijke stad

Tilburg is met 217.000 inwoners een stad van formaat. Een echte studentenstad. Ondernemend, actief, innovatief. Hard werken gaat hier hand in hand met gezelligheid. Hou je van cultuur, dan kom je volop aan je trekken bij de vele evenementen, musea en optredens. De Binnenstad, Spoorzone en Piushaven zijn aantrekkelijke plekken, waar de vernieuwing vanaf spat. En hou je van hardlopen, wandelen of fietsen? Dan ligt er een prachtige groene omgeving op je te wachten. Verder telt Tilburg enorm veel sportverenigingen. En natuurlijk kun je in Tilburg ook prima naar de kroeg of gezellig een terrasje pikken.

Beleef in Anderhalve minuut een dagje Tilburg

Bekijk de vele activiteiten op de website tickettotilburg.com.