Tilburgse Ereprent voor White Demons

Alle Tilburgse Ereprent

Handbalvereniging White Demons ontving zaterdag 13 mei de Tilburgse Ereprent uit handen van locoburgemeester Maarten van Asten. De vereniging bestaat 50 jaar.

De Tilburgse Ereprent voor handbalvereniging White Demons

(Foto: Joris Buijs)

White Demons heeft op dit moment 85 seniorenleden en 100 jeugdleden. De club ziet dat steeds meer jonge kinderen kiezen voor de handbalsport en daarmee groeien de jeugdteams gestaag. Naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden organiseert de vereniging jaarlijks diverse toernooien.

Tilburgse Ereprent

De Tilburgse Ereprent is een gemeentelijke onderscheiding die kan worden toegekend aan bedrijven en organisaties die een bestaansjubileum vieren van 50 jaar of meer, telkens met een eenheid van 25 verhoogd. Zij zetten zich al jarenlang als ondernemer, culturele of maatschappelijke instelling in voor Tilburg. Het zijn bedrijven en organisaties die hun roots in Tilburg hebben en hun ontwikkeling in en met Tilburg hebben doorgemaakt. De Tilburgse Ereprent staat symbool voor de waardering en trots van de gemeente voor de organisatie of het bedrijf. Het ontwerp is van de Tilburgse kunstenares Janine Hendriks van Kaftwerk.