Beperkte dienstverlening burgerzaken

28 december 2020
entree van de stadswinkel centrum aan de Spoorlaan

Stadswinkel Centrum gaat 24 en 31 december eerder dicht. Dit is nodig voor een update van de BRP (gemeentelijke basisregistratie). De online formulieren burgerzaken zijn tussen 24 december en 4 januari 2021 niet beschikbaar.

Het onderhoud van de basisregistratie is nodig vanwege de herindeling van gemeente Haaren. Vanaf 1 januari 2021 hoort Biezenmortel bij de gemeente Tilburg. De update duurt de hele week. 

Stadswinkel Centrum is op donderdag 24 december na 12 uur en op donderdag 31 december na 10 uur gesloten. We vragen u om uw afspraak aan de balie voor of na deze week te plannen. Ook het ophalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs is deze week niet mogelijk. Voor een geboorte- of overlijdensaangifte kunt u wel een afspraak maken. 

Online diensten burgerzaken 

Van 24 december tot 4 januari zijn de online formulieren voor verhuizen, uittreksels, naamgebruik en emigratie niet beschikbaar op deze website. Dat is ook vanwege de update van de BRP.  Een akte kunt u in deze periode per e-mail bestellen, een uittreksel BRP is niet beschikbaar. 

Verhuist u in deze periode? Geef dan nu al uw adreswijziging door. Met het doorgeven van uw naamgebruik kunt u wachten tot januari, of gebruik het PDF-formulier op de webpagina Naamgebruik. Maandag 4 januari is het in de loop van de dag weer mogelijk om de online diensten van de gemeente te gebruiken. 

Onze excuses voor het eventuele ongemak.