Bevrijdingsconcert op 5 mei in Schouwburg

08 april 2022

Op 4 en 5 mei staan we samen stil bij vrijheid. Dat vieren we in Tilburg met een bevrijdingsconcert in de Schouwburg Tilburg. Voor dit gratis concert kunt u maximaal twee kaarten bestellen.

Poster van het Bevrijdingsconcert

Na twee jaar van afwezigheid door corona, gaat het concert dit jaar gelukkig door. Het concert is wel eenmalig op een andere locatie. Het is deze keer niet in de Piushaven maar in de Schouwburg Tilburg. Komt u ook? De situatie in Oekraïne doet ons beseffen dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Die vrijheid moeten we koesteren.

Programma

Het Festival Orkest van het Zuiden en een aantal solisten hebben een passend, muzikaal programma samengesteld. Bekende klassieke klanken en populaire nummers wisselen elkaar af. U kunt meezingen en ontroerd raken door de vele uitvoeringen. Ook Dutch Pipes & Drums doet dit jaar weer mee. De organisatie is in handen van de gemeente Tilburg in samenwerking Oranje Comité Tilburg.

Contact

Mocht u problemen hebben met het bestellen van de toegangskaarten, neem dan contact op met de ticketservice van de Schouwburg-Concertzaal Tilburg via telefoonnummer 013 - 543 22 20 (geopend op di t/m za 12:00 tot 17:00 uur). Voor meer informatie over het concert kunt u contact opnemen met team kabinetszaken van de gemeente Tilburg via kabinet@tilburg.nl.

  • Bezoek de pagina Bevrijdingsconcert op deze website