Collectieve actie inkoop isolatie verlengd

11 februari 2020
Twee mannen bekijken de isolatiemogelijkheden van een huis

De collectieve inkoopactie isolatie voor huiseigenaren in de gemeente is verlengd. Huiseigenaren kunnen zich nog tot en met 1 maart inschrijven. In 2019 en 2020 hebben bijna 1.800 inwoners zich aangemeld voor de actie.

Een adviseur komt aan huis en onderzoekt hoe de isolatie van het huis te verbeteren is. In overleg wordt bepaald welke maatregelen uit de actie het beste passen bij de woning en wensen van de bewoners. De adviseur kan advies geven over isolatieglas en spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. 

Lagere kosten

Via de pagina collectieve inkoop van aandeslagmetjehuis.nl kunnen huiseigenaren zich inschrijven en profiteren van de voordelen van isolatie. Een goed geïsoleerd huis zorgt voor meer wooncomfort en lagere energiekosten.

Deelnemers krijgen een kort verslag van het gesprek. Daarbij zit, indien mogelijk, ook een persoonlijke aanbieding van geselecteerde isolatiebedrijven. De bewoners bepalen zelf of zij op de vrijblijvende offertes ingaan. Voor deelname aan de actie vraagt de gemeente een bijdrage van 20 euro. Het advies en de offertes hebben alleen betrekking op de collectief aangeboden materialen.