Collectieve inkoop isolatie

09 december 2019

Huiseigenaren in de gemeente Tilburg kunnen weer meedoen aan een collectieve inkoop van isolatie. De actie loopt tot en met 31 januari 2020.

Via aandeslagmetjehuis.nl kunnen huiseigenaren zich inschrijven voor deze actie en profiteren van de voordelen van isolatie. Een goed geïsoleerd huis zorgt voor meer wooncomfort en lagere energiekosten. Ook kan via de website advies worden gevraagd of een offerte voor isolatieglas en spouwmuur-, vloer- en dakisolatie. Het aanbod is uitgebreid ten opzichte van de actie van vorig jaar. Er zijn ook nieuwe financieringsmogelijkheden.

Na aanmelding via aandeslagmetjehuis.nl komt een energieadviseur op bezoek. Die onderzoekt hoe de isolatie van het huis kan worden verbeterd. In overleg wordt bepaald welke maatregelen het beste passen bij de woning en bij de wensen van de bewoners.

Deelnemers krijgen een kort verslag van het gesprek. Daarbij zit, als dat kan, ook een persoonlijke aanbieding van geselecteerde isolatiebedrijven. De bewoners bepalen zelf of zij op de vrijblijvende offertes ingaan. Voor deelname aan de actie vraagt de gemeente een bijdrage van 20 euro. Het advies en de offertes beperken zich tot de collectief aangeboden materialen.