Collectieve inkoop woningisolatie

27 februari 2019

De komende maanden kunnen huiseigenaren in Tilburg meedoen aan een collectieve inkoop van isolatie. Een goed geïsoleerd huis zorgt voor meer wooncomfort en draagt bij aan een verlaging van de maandelijkse energierekening.

Via aandeslagmetjehuis.nl kunnen huiseigenaren zich inschrijven voor deze actie en profiteren van de voordelen die isolatie te bieden heeft.

Betrouwbaar

Door de gezamenlijke inkoop van woningisolatie wordt een voordelig en betrouwbaar aanbod bedongen. De isolatiebedrijven die meedoen aan deze inkoopactie voldoen aan strenge voorwaarden, waardoor kwaliteit, service en garantie zijn gewaarborgd. De prijzen zijn scherp vanwege de verwachting dat veel mensen via deze actie hun huis gaan isoleren.  Inwoners kunnen advies en offertes aanvragen voor isolatieglas, spouwmuur-, vloer- en dakisolatie.

Adviseur

Na aanmelding via aandeslagmetjehuis.nl komt er een adviseur thuis langs. Hij onderzoekt welke maatregelen bij kunnen dragen aan de (verdere) isolatie van het huis. De adviseur bepaalt samen met de huiseigenaar welke maatregelen het beste passen bij de woning en wensen van de eigenaar. De adviseur maakt een korte rapportage. Indien mogelijk zit daar vrijblijvend een persoonlijke aanbieding bij van geselecteerde isolatiebedrijven. Voor deelname aan de collectieve inkoop inclusief advies aan huis en adviesrapportage, geldt een eigen bijdrage van 20 euro.
 
Meedoen aan de actie kan tot en met vrijdag 29 maart door in te schrijven op aandeslagmetjehuis.nl. Binnen 5 werkdagen wordt contact opgenomen om een afspraak te maken voor het woningbezoek.