Duurzame huizenroute zoekt woningeigenaren

09 oktober 2019
Twee mensen zijn blij met hun duurzaam huis

Inwoners die op zoek zijn naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen kunnen ideeën opdoen tijdens de Duurzame Huizen Route. De organisatie zoekt huiseigenaren die hun duurzame huis willen laten zien.

De Duurzame Huizen Route is een platform voor mensen die op zoek zijn naar informatie over duurzaam wonen. Huiseigenaren die ervaring hebben met duurzame maatregelen zoals aardgasvrij wonen, zonnecollectoren, HR+++ glas of een warmtepomp en het leuk vinden om anderen op weg te helpen, kunnen zich hiervoor aanmelden. Aanmelden kan via duurzamehuizenroute.nl/tilburg.

Ervaring delen

Ruim 1300 huiseigenaren delen hun ervaringen via duurzamehuizenroute.nl. Ook huiseigenaren uit Tilburg, Udenhout en Berkel Enschot doen mee. Bezoekers kunnen via deze site kennis opdoen en krijgen de mogelijkheid om online vragen te stellen. Daarnaast zijn er op 2 en 9 november 2019 een groot aantal woningen te bezoeken. Mensen die op zoek zijn naar informatie over infrarood verwarming, isolatiemateriaal of tips om een plan te maken voor een heel energiezuinig huis, kunnen een duurzame woning in de buurt bezoeken. Dat kan door in te schrijven voor een bezoek via de website duurzamehuizenroute.nl.