Eerste huurder winkelplint stadhuis: Bomont

19 november 2021
De wethouder met de eigenaren van Bomont

Bomont, een winkel die dames- en herenkleding en interieurartikelen verkoopt, is de eerste huurder van de winkelplint onder het vernieuwde stadhuis. Wethouder Oscar Dusschooten overhandigde 19 november een symbolische sleutel aan de eigenaar van het concern, Ron Bouwman.

Bomont gaat 5 units ter grootte van 674 m2 huren; ruim 1/3 deel van de gehele plint. Bomont gaat vanaf 1 januari 2022 in de ruimtes aan de slag. De winkel opent naar verwachting eind maart.

Kleding en interieurartikelen

Het van origine Zeeuwse bedrijf heeft op dit moment 11 vestigingen in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. De winkel heeft naast kleding voor zowel dames als heren ook interieurartikelen in het assortiment. Wethouder Dusschooten is blij met de komst van Bomont naar de winkelplint. "Ik ben ervan overtuigd dat Bomont een impuls gaat geven aan het kernwinkelgebied. Ons centrum maakt de laatste jaren een ware transformatie door en dit concern is daarin een prachtige aanvulling. Een nieuwe naam in Tilburg, in onze nieuwe winkelplint; wat wil je nog meer?."

Ron Bouwman, eigenaar van Bomont, is blij dat de 12e vestiging van Bomont in Tilburg geopend wordt. “Met het vernieuwde centrum en een interessant winkelaanbod wordt winkelen in Tilburg enorm aantrekkelijk. We strijken neer op een prominente plek in het winkelgebied, tegenover de Emmapassage en grenzend aan een belangrijke winkelstraat; het beste plekje van Tilburg.”