Evenement aanmelden voor Evenementen-kalender

18 juni 2021
Twee jongens in een attractie op de kermis

(Foto Jostijn Ligtvoet)

Organisatoren kunnen t/m 15 augustus 2021 hun evenement aanmelden voor de kalender van 2022. Aanmelding is verplicht voor B- en C-evenementen. Dit zijn grote evenementen, een sportevenement of een festival bijvoorbeeld.

Het is belangrijk om het evenement aan te melden voor de Evenementenkalender, omdat er dan ook een vergunning kan worden aangevraagd. De kalender is een hulpmiddel voor de planning, coördinatie en afstemming met andere gemeenten en hulpdiensten. Op de kalender staan de data en locatie(s) van evenementen. Staat uw evenement op de kalender dan is de locatie en datum zo goed als geregeld. Voor een evenement is een evenementenvergunning nodig. Pas als de vergunning is afgegeven is er een definitief 'go' op het evenement.

Aanmelden

Een evenement aanmelden kan via het aanmeldformulier op de pagina Evenementenkalender op deze site. Op deze pagina staat meer informatie die nodig is bij het organiseren van een evenement. Voor vragen, neem contact op met een accountmanager van de gemeente via evenementenaccount@tilburg.nl.