Fietsenstalling Heuvel weer open

07 augustus 2019

De fietsenstalling onder de Heuvel is weer open na de verbouwing. De rolpaden werden vernieuwd en de stalling kreeg o.a. nieuwe rekken en wordt nu verlicht met duurzame led-lampen.

Ook werd de fietsenstalling opnieuw geverfd. De stalling was 2 maanden dicht. Hij is open van maandag t/m woensdag van 7:30 uur tot 4:30 uur. Van donderdag 7:30 uur tot maandag 4:30 uur is de stalling non-stop open. Dus in het weekend kun je er altijd terecht.

Band oppompen

Een fiets stallen in de stalling onder de Heuvel is gratis. In de stalling kunnen na de verbouwing 1250 fietsen staan, voorheen waren er 1000 plekken. E-bike rijders, kunnen de fiets opladen bij een van de 30 oplaadpunten. In de stalling Heuvel zijn 200 plekken voor het stallen van fietsen met een mand, fietstassen en/of rekken. Met een zachte band binnen komen is ook geen probleem. Er staat een gratis fietspomp in de stalling.

Buggy

Jonge ouders die geen zin hebben om de hele dag met hun kind in de armen te lopen, kunnen er een buggy lenen als ze een fiets stallen. De voorraad is beperkt. Een buggy lenen kan ook in de stallingen Pieter Vreedeplein, Katterug of Concertzaal.

Brommers en scooters kunnen niet in de stalling Heuvel staan. In parkeergarage 013-Tivoli is hier een aparte ruimte voor. Stallen kost 1 euro voor 24 uur. Betalen kan via een betaalautomaat.