Fit het voorjaar in

11 januari 2021
Samen bewegen is fijn

Bent u misschien ook een beetje aan het vastroesten? Zeker in deze tijd is het belangrijk om gezond en fit te blijven en te blijven bewegen. Dat is natuurlijk leuker om dat samen met iemand te doen.

'Fit het voorjaar in' is een actie opgezet door Sportbedrijf Tilburg. Met deze actie wil ze ouderen en mensen met een beperking aansporen om iemand in hun omgeving uit te nodigen die gezellig met ze mee beweegt. Stuur die persoon een kaartje en ga bijvoorbeeld samen wandelen of wat fitnessen.

Uitnodigingskaarten

Veel ouderen die meedoen met MBvO (meer bewegen voor ouderen) hebben al een pakketje met verschillende uitnodigingskaarten ontvangen. Stuur, of breng, een van deze kaartjes naar iemand in uw omgeving waarmee u graag een half uurtje wilt bewegen of sporten. Ga bijvoorbeeld maandag een half uur met uw buurvrouw wandelen en vraag woensdag uw kleinzoon om samen fitnessoefeningen te doen. Op sportintilburg.nl staat een toelichting op verschillende beweegmogelijkheden. Op de kaart is er ook ruimte om iets te schrijven aan degene die u uitnodigt. Op deze manier hopen we dat iedereen fit blijft en het sociaal contact blijft houden. Doet u ook mee?