Geld aanvragen voor de Meedoenregeling

14 januari 2022

Meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom krijgen Tilburgers met een laag inkomen een budget van 100 euro per persoon om mee te doen aan activiteiten via de Meedoenregeling. Het budget is één kalenderjaar geldig.

De flyer die hoort bij de Meedoenregeling: meisje dat aan het spelen is

Veel inwoners krijgen de regeling automatisch. Ze krijgen daarover een brief thuisgestuurd. Wie die 15 januari nog niet heeft ontvangen, kan de regeling aanvragen via de pagina Meedoenregeling op deze website.

Overzicht activiteiten

Op t-helpt.nl/meedoenregeling kunnen inwoners zien wat er allemaal mogelijk is met de Meedoenregeling. Het aanbod bestaat uit ruim 1700 activiteiten op het gebied van sport, uitgaan, cursussen en cultuur. Er is van alles mogelijk: een avondje naar het theater of bioscoop, sporten en bewegen bij een van de vele (sport)verenigingen, een dagje weg met het hele gezin of een opleiding, cursus of workshop volgen. Er zit voor iedereen wat tussen, ongeacht leeftijd, interesse of beperking. Veel aanbieders hebben aangepaste activiteiten in verband met corona. Informeer bij de aanbieder naar de  mogelijkheden.