Gratis online energiescan

26 augustus 2020
Vetplantjes op een dak

Inwoners die willen weten hoe ze hun koopwoning kunnen verduurzamen, kunnen de gratis online energiescan van Milieu Centraal doen. Na het invullen van de scan krijgen ze een cadeaubon ter waarde van 15 euro.

De bon is te besteden in de webshop van het Energieloket. De gemeente Tilburg werkt samen met inwoners, bedrijven en instellingen aan de doelstellingen uit het klimaatakkoord. In 2045 moeten alle gebouwen in Tilburg zo veel als mogelijk energieneutraal zijn. Dat kan door het energieverbruik terug te dringen en duurzamere energie op te wekken. Inwoners van Tilburg met een koopwoning kunnen daar een steentje aan bijdragen. De energiescan en het duurzame cadeautje helpen ze op weg. Met het verduurzamen van een woning vergroot u het wooncomfort, bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan de doestellingen uit het klimaatakkoord.

Online energiescan en duurzaam cadeautje

De energiescan kan online ingevuld worden. Op het eind volgt een vrijblijvend advies met mogelijkheden voor de verduurzaming van de woning. Na het invullen van het formulier ontvangt u een code om de cadeaubon te verzilveren in uw mailbox. Het kan zijn dat de code niet meteen in de mailbox komt. Het kan dus even duren. Om deze code ter waarde van 15 euro te verzilveren kiest u een of meerdere producten in de webshop van het Energieloket. Bij het afrekenen vult u de code uit de e-mail in. De code is twee weken geldig. Bij een bestelling onder de 40 euro betaalt u 3,75 euro verzendkosten. De 15 euro van de code betaalt ook de verzendkosten. Rekenvoorbeeld: u kiest een product van 12 euro uit de webshop. U vult de code in. Dan betaalt u nog maar 0,75 euro verzendkosten. De gegevens die u invult bij de energiescan en de aanvraag van de cadeaubon worden alleen gebruikt voor deze actie.