Gratis opfriscursussen verkeerskennis

17 september 2019

Veilig Verkeer Nederland organiseert opfriscursussen in de gemeente Tilburg. De cursussen zijn bedoeld voor ervaren automobilisten en worden gegeven op verschillende locaties.

Voor veel automobilisten is het al lang geleden dat zij hun rijbewijs hebben gehaald. De regels veranderen en het wordt steeds drukker op de weg. Daarom is er de mogelijkheid om een tweedaagse opfriscursus te volgen in september of oktober. Een gecertificeerde rijinstructeur geeft de cursus, die per dag 2 uur duurt. Deelnemers kunnen zich ook aanmelden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Deze optie is geheel vrijblijvend en tijdens de cursus wordt hier meer informatie over gegeven.

Inwoners van de gemeente Tilburg kunnen zich aanmelden tot één week voor de start van de cursus. Dat kan door tijdens kantooruren te bellen met 088-5248850 of via de website van Veilig Verkeer Nederland. Op de site staan alle cursusdata, locaties en tijden. Deelname is gratis, maar vol is vol. Deelnemers ontvangen een week voor aanvang van de cursus een bevestiging met de locatiegegevens.