Informatiemarkt ontwikkeling gebied Oostflank

23 november 2022

De gemeente Tilburg en de gemeente Oisterwijk gaan samen het gebied ten oosten van Tilburg ontwikkelen: de Oostflank. Op woensdag 7 december is tussen 15:00 en 21:00 uur in ’t Plein in Udenhout een informatiemarkt over de plannen.

Het gebied de Oostflank

De Oostflank is het gebied tussen Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel, Haaren, Oisterwijk en Moergestel. In de Oostflank ontwikkelen de gemeenten het landschap, de mobiliteit, woningen en de economie. Er komen nieuwe woningen, nieuwe locaties voor om te ondernemen, de natuur moet meer ruimte krijgen en het landschap wordt verbeterd. De gemeenten gaan ook met de boeren en boomkwekers op zoek naar nieuwe natuur-inclusieve manieren van landbouw. De ideeën voor deze ontwikkeling worden vastgelegd in een zogenoemd Koersdocument.

In gesprek

Geïnteresseerden kunnen op de informatiemarkt spreken met medewerkers van de gemeenten Tilburg en Oisterwijk en met  ze in gesprek gaan over de diverse thema’s en het Koersdocument. Ook is er de gelegenheid om uw ideeën kenbaar te maken. Bezoekers zijn van harte welkom in ’t Plein in Udenhout, Tongerloplein 1. Ze kunnen binnenlopen op een moment dat het schikt. Meer informatie over de ontwikkeling staat op de pagina Oostflank op deze website.