logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Informatiepunt Westermarkt geopend

03 juli 2024

Op dinsdag 2 juli openden de wethouders Evelien Kostermans en Bas van der Pol het nieuwe informatiepunt Westermarkt. Dit informatiepunt is bedoeld voor omwonenden, geïnteresseerden en ondernemers in Tilburg West.

Zij kunnen bij dit informatiepunt terecht voor vragen en suggesties over de plannen in Tilburg West, zoals de herontwikkeling van de Westermarkt. Of eens binnenlopen voor een gesprek met de gemeente of een projectontwikkelaar. Dat kan zonder afspraak en laagdrempelig. Het informatiepunt is vanaf 4 juli iedere donderdagochtend open tijdens de markt van 9:00 tot 12:00 uur.

Maison Claire

Het informatiepunt zit in het voormalige winkelpand Maison Claire aan de Westermarkt 9. De komende jaren investeert de gemeente Tilburg samen met de betrokken partners in Tilburg West. Er verandert veel in dit gebied. De samenwerkingspartners verbeteren de bereikbaarheid, er komt meer groen in de buurten en er komt meer nieuwbouw. Bovendien wordt het winkelcentrum Westermarkt vernieuwd en opgeknapt.

Wees welkom

Inwoner of ondernemer in Tilburg West? Wees welkom in het nieuwe informatiepunt en ontmoet medewerkers van de gemeente of een projectontwikkelaar. Zij beantwoorden graag uw vragen over de plannen voor Tilburg West.