Jubileum voor Ireen Wüst IJsbaan

04 oktober 2019
Ireen Wüst IJsbaan bestaat 10 jaar: flyer met activiteiten

Seizoen 2019-2020 wordt het 11e seizoen voor de Ireen Wüst IJsbaan die op 12 oktober voor het publiek open gaat. In 2019 viert de ijsbaan het 10-jarig jubileum met extra activiteiten.

Van zaterdag 12 oktober t/m zondag 20 oktober wordt dit 10-jarig bestaan gevierd met leuke en feestelijke activiteiten voor jong en oud.

IJshockey of shorttrack

De jubileumweek is per onderdeel van de schaatssport geprogrammeerd zodat verenigingen per sporttak zich kunnen profileren en de bezoekers een bewuste keuze kunnen maken voor de tak van de ijssport die ze het meeste aantrekt. IJshockey, kunstrijden, shorttrack, langebaan: alles komt aan bod. Daarnaast worden op de ijsbaan en het middenterrein dagelijks aanvullende en attractieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Tijdens de jubileumweek is ook een jubileumkaart te koop. Ter ere van het 10-jarig bestaan kunnen bezoekers voor 10 euro een kaart kopen waarmee je van 12 oktober t/m 20 oktober twee keer mag komen schaatsen en een keer kan zwemmen (bij de 3 Tilburgse zwembaden, tijdens recreatieve uren). Verder krijg je met de kaart korting bij horeca T-Kwadraat en horeca De Waterkant bij Stappegoor.