Manifest aangeboden aan wethouder Dols

11 maart 2022

Initiatiefnemers Moon Fung en Hodo Hassan van Full Colour Tilburg hebben vrijdag 11 maart het manifest ‘Culturele diversiteit als verrijking voor Tilburg’ aangeboden aan wethouder Rolph Dols.

Aanbieding van het manifest aan de wethouder

Met het manifest dat door heel veel partijen is ondertekend willen de initiatiefnemers er o.a. voor zorgen dat Tilburg een stad is waar iedereen zicht welkom voelt, ongeacht kleur, afkomst of religie. Dat het een gemeente is waar de rijkdom aan diversiteit gekoesterd wordt en dat Tilburg inzet op de kracht van culturele diversiteit.

Culturele diversiteit

Moon Fung en Hodo Hassan willen dat onder meer doen door jaarlijks een ontmoeting te organiseren met als thema: culturele diversiteit. De organisaties die het manifest ondertekenen zijn zich bewust van de culturele diversiteit binnen hun organisatie.

Ondertekenaars zijn o.a.: Feniks, Het Zuidelijk Toneel, De Pont, R-Newt, de Hall of Fame en Tiwos.

Full Colour Tilburg

Full Colour Tilburg is een burgerinitiatief dat de rijke culturele diversiteit zichtbaar wil maken in de stad Tilburg. O.a. door de dialoog aan te gaan met beleidmakers én inwoners, inspiratiebijeenkomsten te organiseren, verhalen te delen, kennis te verspreiden en taboes te doorbreken.