Nieuwe huurder winkelplint Stadhuis: Vabotti schoenen

15 april 2022

In het najaar van 2022 vestigt nieuwkomer Vabotti Schoenen zich in de winkelplint onder het stadhuis. Dit is de eerste winkel in Tilburg van de ondernemers Hein en Axel van Bommel.

Een deel van de winkelplint

(Foto: Joris Buijs)

De expertise van de Van Bommel schoenmode winkels uit Breda, gebruiken ze graag om de Vabotti winkel in Tilburg tot een succes te maken.

Plint aan de noordkant

Vabotti Schoenen huurt de 1e 4 units op de kop van de plint, aan de noordzijde. De winkel beslaat ruim 500 m2 en zal najaar 2022 haar deuren openen. Wethouder Oscar Dusschooten is verheugd over de komst van de winkel naar Tilburg: “De winkelplint komt steeds meer tot leven. Met Vabotti Schoenen is de derde unit inmiddels gevuld. Het is mooi om te zien hoe dit stukje Tilburg vorm krijgt. Al met al een prachtige aanwinst voor ons Tilburgse winkelhart.”

Kwalitatieve schoenmerken bij Vabotti schoenen

Axel van Bommel is blij met de nieuwe winkel aan de plint onder het stadhuis “We hebben een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen van allerlei kwaliteitsmerken. Daarnaast zijn we met Vabotti een authorized Van Bommel shop met een uitgebreide collectie Van Bommel en Floris Van Bommel schoenen. We hopen hiermee heel Tilburg en omstreken te verrassen met een unieke manier om naar schoenen te kijken terwijl je wel dicht bij je eigen stijl blijft. Ik denk dat dit op deze mooie locatie zeker gaat lukken.”