Nieuwe website: werkenvoortilburg.nl

01 oktober 2020
Jongen voor Stadswinkel aan de Spoorlaan

Werk dat er écht toe doet. Dat is werken voor Tilburg. Vanaf 1 oktober 2020 is de website 'werkenvoortilburg.nl' live. Hierop staat informatie over de gemeente Tilburg als werkgever.

Medewerkers van de gemeente hebben veelzijdig en afwisselend werk dat er écht toe doet. Met een fijne werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Alle actuele vacatures staan op de nieuwe website, waar kandidaten uiteraard ook direct kunnen solliciteren. 

Marcelle Hendrickx, wethouder Personeel en Organisatie: "Wij zijn als Tilburg altijd op zoek naar kandidaten die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van onze samenleving. Die boodschap willen we via deze website overbrengen aan iedereen op zoek naar (nieuw) werk. Ik hoop dat we op deze manier nog meer mensen kunnen bereiken en hen beter laten zien waar we voor staan en wat wij te bieden hebben." 

Verhalen 

Niemand kan beter vertellen hoe het werken bij de gemeente Tilburg écht is, dan de medewerkers zelf. Daarom wordt de website komende tijd aangevuld met meer verhalen over wat het werken bij de gemeente nu anders maakt. 

Marcel Meijs, gemeentesecretaris: "Wij zijn als lokale overheid een werkgever die midden in de samenleving staat. Dat vinden we belangrijk. Wij zijn als gemeente Tilburg dan ook op zoek naar kandidaten die dat ook belangrijk vinden. In Tilburg werken we met en voor de stad. Alles wat wij bedenken en doen begint en eindigt daar. Zo kunnen we het verschil maken voor onze inwoners. En hebben we oog voor datgene wat er echt toe doet. Onze collega’s doen dat met liefde voor Tilburg en voor hun vak. Mooi om dat via deze website te kunnen delen."