Nominaties Tilburgse vrijwilligersprijzen 2021

18 oktober 2021
De genomineerde vrijwilligers van het jaar Tilburg 2021

(Foto's Joris Buijs en Jan Stads)

De genomineerden voor de Tilburgse vrijwilligersprijzen 2021 zijn bekend. Inwoners kunnen mee bepalen wie in de prijzen gaat vallen. Stemmen kan tot t/m 1 november op vrijwilligerstilburg.nl/stemmen. De winnaars worden 12 november bekendgemaakt.

De genomineerden in de categorie ‘vrijwilliger van het jaar 2021’ zijn: Rietje Claassens (o.a. actief bij St. Appelbloesem), André Sparidaens (vrijwilliger bij o.a. de KBO) en Erik Veldmeijer (actief bij Amarant). In de categorie ‘vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd: de Bezige Bijtjes, Resto VanHarte Tilburg en de Tilburgse Voedselbank.

Wie betekent veel voor de samenleving

Inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel, kunnen stemmen op de vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die in hun ogen de meeste impact heeft op, en veel betekent heeft voor de samenleving. Dat kan via vrijwilligerstilburg.nl. Hier staat ook meer informatie over de genomineerden en hun verdiensten. Inwoners zonder computer kunnen stemmen bij een van de Vrijwilligerspunten in de stad. Meer informatie hierover via telefoonnummer: 013 – 549 86 46.

Jongerenvrijwilligersprijs

Het is alleen mogelijk om te stemmen op de 'vrijwilliger van het jaar' en de 'organisatie van het jaar'. De winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs wordt direct gekozen door de jury. De winnaar van de jongerenvrijwilligersprijs wordt op zaterdag 23 oktober bekendgemaakt in het Brabants Dagblad.

De Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg worden georganiseerd door Vrijwilligers Tilburg, in opdracht van de Gemeente Tilburg en in nauwe samenwerking met Interpolis Brabants Dagblad, Marketingburo PEP en Rabobank Tilburg en omstreken. Op 12 november wordt bekend wie de vrijwilliger en de vrijwilligersorganisatie van 2021 zijn. Dit gebeurt tijdens een feestelijke, besloten prijsuitreiking bij Interpolis. Meer informatie over Vrijwilligers Tilburg en de vrijwilligersprijzen op vrijwilligerstilburg.nl.

Op de foto de drie genomineerde vrijwilligers: Rietje, André en Erik. Fotografie: Pix4profs/Joris Buijs (Rietje) en Pix4Profs/Jan Stads (André en Erik).