Nomineren vrijwilligersprijzen

02 juni 2022
winnaars vrijwilligersprijzen met wethouder Rolph Dols

Dit jaar reikt VrijwilligersTilburg (onderdeel van ContourdeTwern) voor de 25e keer de Tilburgse Vrijwilligersprijzen uit. Tot maandag 5 september kunnen kandidaten worden aangemeld. 

VrijwilligersTilburg organiseert de uitreiking samen met gemeente Tilburg, Brabants Dagblad, Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken. Zij nodigen Tilburgers uit om een vrijwilliger, project of organisatie voor te dragen.
Aanmelden kan via de website www.vrijwilligerstilburg.nl.  

Stemmen

Uit alle inzendingen selecteert een deskundige jury 3 vrijwilligers en 3 organisaties. Deze genomineerden worden zaterdag 17 september bekendgemaakt. Vanaf dat moment kunnen alle inwoners uit de gemeente Tilburg eenmaal hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie. Op vrijdag 14 oktober is vervolgens de feestelijke uitreiking bij Interpolis. 

Jongerenvrijwilligersprijs 

Om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten, reikt de organisatie op 14 oktober ook de jaarlijkse Jongerenvrijwilligersprijs uit. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 22 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs. In tegenstelling tot bij de andere categorieën bepaalt enkel de jury wie de Jonge Vrijwilliger van het jaar 2022 wordt. 

Verrassing voor oud-winnaars

Omdat we dit jaar voor de 25e keer de Tilburgse Vrijwilligersprijzen uitreiken, willen we graag ook alle oud-winnaars in het zonnetje zetten. Oud-winnaars die hier interesse in hebben, kunnen een mail sturen naar info@vrijwilligerstilburg.nl.