Verjaardag van de Stad op 15 april in de Reeshof

11 april 2023

Op zaterdag 15 april viert Tilburg de Verjaardag van de stad tussen 11:00 en 15:00 uur in de Reeshof. Het is de eerste keer dat de verjaardag in een wijk/stadsdeel wordt gevierd.

Logo Verjaardag van de Stad

Bezoekers krijgen in wijkcentrum Heyhoef koffie en gebak. Een aantal organisaties en verenigingen uit de Reeshof presenteren zich de 15e. In het wijkcentrum zijn verder: een expositie van kunstwerken van lokale kunstenaars, Transvorm, Oogvereniging Tilburg, Social Kids, Wereldtuin en CultuurPluktuin de Populier aanwezig en kunnen jongeren gamen, poolen en darten in jeugdhonk R-Newt. Ook in winkelcentrum Heyhoef zijn optredens. Op de pagina Verjaardag van de Stad op deze site staan de precieze tijden van de optredens en de presentaties.

Walk of Fame

De Tilburgse Walk of Fame ligt langs de Spoorlaan bij het station en bestaat uit tegels van personen die belangrijk zijn, of zijn geweest voor Tilburg. Op de Verjaardag van de stad wordt een nieuwe tegel onthuld van zanger Kenny B. Hij onthult de tegel om 15:30 uur in het bijzijn van burgemeester Weterings. Meer informatie over de 'walk' op de pagina Walk of Fame op deze site.