Vernieuwde Stadswinkel gaat 10 juli open

15 juni 2023

Op 10 juli opent de vernieuwde Stadswinkel op het Koningsplein 10 in Tilburg. Een prettige, uitnodigende plek waar de gemeente, inwoners, ondernemers en partners elkaar ontmoeten en samenwerken. Dé plek voor vragen en om zaken met de gemeente te regelen.

Alles onder één dak 

In de vernieuwde Stadswinkel komen verschillende diensten van de gemeente samen, die eerder op verschillende locaties door de stad zaten. De Stadswinkel is de plek voor alle vragen van inwoners over diensten, producten en informatie van de gemeente. Voor alle zaken die u persoonlijk moet regelen, gaat u naar de Stadswinkel. Denk aan een geboorteaangifte, een nieuw paspoort, een uitkering of hulp bij geldzorgen.

Dienstverlening gaat door 

De Stadswinkel aan de Spoorlaan is vanaf 26 juni gesloten en de vernieuwde Stadswinkel aan het Koningsplein opent 10 juli. De dienstverlening loopt gewoon door. Gedurende deze twee weken kunt u een afspraak maken zoals u gewend bent. U kunt terecht bij een van de decentrale stadswinkels.  

De Stadswinkel past bij Tilburg als vernieuwende stad: toegankelijk, transparant en duurzaam. De vernieuwde Stadswinkel is maandag, woensdag, vrijdag geopend van 08:00 - 18:00 uur en dinsdag en donderdag geopend van 08:00 - 20:00 uur.  
 
Een volledig overzicht van de openingstijden staat op de pagina openingstijden stadswinkels