Wegen afgesloten tijdens d'n Opstoet

23 maart 2022
De route van d'n Opstoet

(Kruikenstad.nl)

Vanwege corona kon d'n Opstoet tijdens carnaval helaas niet doorgaan. Maar gelukkig kunnen we in 2022 toch naar de mooie en grappige creaties kijken. Op halfvasten, zondag 27 maart trekt d'n Opstoet door het centrum tussen 12:00 en 18:00 uur. Een aantal straten is afgesloten.

De omgeving Havendijk is vanaf 10:00 uur afgesloten, omdat de wagens hier opstellen voor de start van d’n Opstoet. Om het evenement in goede banen te leiden zijn zondag 27 maart ook de volgende straten afgesloten van 11:00 tot 19:00 uur: Piushaven, Prinsenhoeven, de St. Josephstraat, de Korte Heuvel, de Heuvelring, de Paleisring, de Oude Markt, de Nieuwlandstraat, de Stationsstraat, de Spoorlaan en de Heuvelring. 

Parkeergarages

Parkeergarage Emmapassage is zondag 27 maart niet bereikbaar van 11:00 tot 19:00 uur. Het is niet mogelijk om parkeergarage Pieter Vreedeplein in te rijden. Uitrijden kan wel, met uitzondering van het moment dat d’n Opstoet door de Stationsstraat rijdt. Parkeergarage Heuvelpoort is bereikbaar via de Jan Aartestraat, behalve op het moment dat d’n Opstoet voorbij komt.