Zwembaden weer open

18 november 2020
sportaccommodatie Drieburcht buitenkant

*Update 18 november* Op de persconferentie van 17 november is een versoepeling van een aantal maatregelen aangekondigd. Vanaf 19 november gaan de Tilburgse zwembaden weer open. De programmering is aangepast. De juiste tijden staan in de webshop.

Hieronder een overzicht van de accommodaties en de maatregelen die er gelden. 

Zwembaden

De Tilburgse zwembaden zijn weer open. Zwemlessen voor kinderen gaan door. Kinderen die bij Recreatiebad Stappegoor zwemmen krijgen tijdelijke nieuwe lestijden. Hier volgt per mail meer informatie over. U moet vooraf online een kaartje te kopen voor een bepaalde dag en tijd. 

IJsbanen

De Ireen Wüst IJsbaan en het IJssportcentrum blijven beperkt open. Er is geen vrij ijshockeyen op woensdag- en zaterdagmiddag. Schaatslessen gaan niet door. Bezoekers zijn hierover geïnformeerd. Recreatief schaatsen kan alleen in tijdsblokken van 1,5 uur, maximaal 30 personen. Het kan zijn dat u niet kunt schaatsen. U moet vooraf een kaartje kopen.   

Sporthallen

De gemeentelijke binnensporthallen zijn open. Externe partijen zoals fitnesscentra, fysiopraktijken en kinderdagverblijven die gevestigd zijn in de gemeentelijke sportaccommodaties, bepalen zelf of zij open blijven.

Fitnesscentrum T-Kwadraat

Sportscholen mogen voor individuele sporten wel open blijven. Dus blijft ook het fitnesscentrum in T-Kwadraat geopend. Bezoekers met een geldig UvT abonnement kunnen via de webshop een plekje reserveren.

Squashbanen

De squashbanen in Sportcomplex T-Kwadraat blijven gesloten.

Meer informatie

Sporten is beperkt mogelijk. Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en met niet meer dan 4 personen (binnen en buiten). Wedstrijden zijn niet toegestaan. Kinderen tot 18 jaar mogen sporten in teamverband en mogen onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Bezoek voor meer informatie de website www.sportintilburg.nl of de social media kanalen.