Vastgoed

Op deze pagina een overzicht van de diverse panden en kavels die de gemeente wil verkopen of verhuren in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw aanbod?
Aanmelden

Op de hoogte blijven van het aanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de knop 'aanmelden' hiernaast.

Woning

Als de gemeente woningen te koop heeft, staan ze hieronder. Dit kunnen panden zijn met woonbestemming of objecten om in overleg alternatieve bestemmingsmogelijkheden te onderzoeken. Bij elk adres staat een verwijzing naar Funda.nl of de behandelend makelaar.

Woonkavel

Hieronder een overzicht van de kavels (stukken grond) die de gemeente Tilburg aanbiedt. Op deze kavels mogen volgens het bestemmingsplan woningen gebouwd worden. Bij elke kavel een verwijzing naar een website voor meer informatie over de verkoop.

Bedrijfsruimte

Tilburg verhuurt bedrijfsruimtes. Het aanbod vindt u hieronder. Bij elke naam staat een verwijzing naar een website voor meer informatie.

Bedrijfskavel

Hieronder een overzicht van de diverse kavels (stukken grond) die de gemeente te koop heeft. Op deze stukken grond mogen bedrijfspanden gebouwd worden.

Grond

De gemeente is eigenaar van verschillende stukken agrarische grond. Een gedeelte van deze grond wordt verpacht aan agrariërs. Kleine stukjes grond die qua grootte, vorm en/of ligging niet doelmatig kunnen worden aangewend voor de gangbare landbouwexploitatie komen voor particuliere verhuur in aanmerking.

Agrarische grond die in verkoop gaat, vindt u hier. Voor vragen kunt u een bericht sturen aan Anneke van de Velde. Geeft u bij uw vraag a.u.b. aan om welk perceel het gaat middels een adres, kaartje of kadastrale gegevens.

  • Op dit moment is er geen grond te koop.

Portefeuille

In het totaaloverzicht van het gemeentelijk vastgoed staat het vastgoed dat in het bezit is van de gemeente en dat op termijn verkocht wordt. Deze objecten staan nu nog niet actief in de verkoop. Dat zal op termijn wel gebeuren. Houd deze website in de gaten voor een update of schrijf u in voor de nieuwsbrief.