U bevindt zich op:Ondernemers /Vastgoed / Bedrijventerrein Zwaluwenbunders

Bedrijventerrein Zwaluwenbunders

In Tilburg Noord verrijst een nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein aan de Burgemeester Bechtweg: Zwaluwenbunders. Op dit terrein is ruimte voor grootschalige logistiek en wordt vraaggericht en met aandacht voor duurzaamheid en landschappelijke inpassing ontwikkeld. Op dit moment loopt de procedure voor de vaststelling van het bestemmingsplan, dat naar verwachting medio 2019 zal worden vastgesteld. Aansluitend vindt de uitgifte van dit terrein plaats.

Bedrijfskavels Zwaluwenbunders
Bekijk de kaart

Met de ligging aan de Burgemeester Bechtweg is de bereikbaarheid over de weg optimaal voor de toekomstige ondernemers van Zwaluwenbunders. De randweg van Tilburg biedt een snelle verbinding met de snelwegen A58 en A65, waardoor steden als Antwerpen, Rotterdam, Venlo, Arnhem en Utrecht binnen een uur te bereiken zijn.

Voor Zwaluwenbunders wordt circa 25 hectare bedrijventerrein uitgegeven. De kavels variëren in grootte van 5 tot 7,5 hectare. Meerdere kavels samenvoegen tot één kavel behoort ook tot de mogelijkheden.

Foto's

Contact

Wil je meer weten over bedrijventerrein Zwaluwenbunders en de mogelijkheden die er zijn om te ondernemen in Tilburg? Neem dan contact op met accountmanager Natalie Wassenberg van de afdeling Economie & Arbeidsmarkt van de gemeente. Natalie kan je ook meer vertellen over de bedrijventerreinen Loven, Schepersven en Katsbogten. Stuur een mail: natalie.wassenberg@tilburg.nl of bel: 06-51526488.