U bevindt zich op:Ondernemers /Zorgaanbieders Wmo / Start/einde zorg Wmo

Wmo start/einde zorg berichten

De 12 gecontracteerde zorgaanbieders Wmo geven via het webformulier meldingen door van start zorg, einde zorg en wijzigingen op toegewezen zorg. Deze werkwijze vervalt zodra de invoering van het landelijk berichtenverkeer volledig is afgerond.

Start/Einde zorg doorgeven
Direct regelen

Mutaties doorgeven

Gebruik voor het aanleveren van mutaties altijd het Excel-format van de gemeente Tilburg. U kunt het format onderaan deze pagina downloaden. U verstuurt de bijlage via het webformulier Melding zorg Wmo. U levert alleen gegevens aan van inwoners van de gemeente Tilburg met zorg op basis van de Wmo. Inloggen met eHerkenning 2+ is sinds 1 januari 2016 verplicht.

Overstappen naar een andere zorgaanbieder

Als de huidige zorg niet (meer) passend is, kan een cliënt overstappen naar een andere zorgaanbieder. Zorgaanbieders stemmen dit met elkaar af. De cliënt kan alleen bij een andere zorgaanbieder in zorg komen, nadat een nieuwe indicatie en daarbij behorende beschikking is afgegeven. Voor het overstappen neemt de cliënt dus altijd contact op met zijn of haar contactpersoon van de Toegang. Eventueel samen met de nieuwe zorgaanbieder.