BezoekersApp

Met de BezoekersApp (digitale bezoekersregeling) kunt u uw bezoek tegen een lager tarief laten parkeren.

Parkeergebieden BezoekersApp
Bekijk de kaart

U koopt vooraf parkeertegoed in. En als er bezoek komt, meldt u het kenteken van uw bezoek aan en af via de BezoekersApp. Omdat deze 'app' een html5-website is, kunt u deze makkelijk gebruiken op computer, smartphone of tablet. Uw bezoek mag dan parkeren op betaald parkeerplaatsen in uw parkeergebied (PDF, 959,1 KB). Een kaartje van een automaat in de auto leggen, is niet nodig.

BezoekersApp gebruiken

Om uw bezoek aan te melden, opent u de BezoekersApp op bezoek.parkeer.nl. U kunt meerdere kentekens gelijktijdig laten parkeren. Om te voorkomen dat bezoek onbedoeld oneindig aangemeld staat, wordt standaard na 4 uur het kenteken afgemeld. Als uw bezoek langer blijft, kunt u het kenteken na deze 4 uur opnieuw aanmelden. U kunt in de BezoekersApp ook uw saldo opwaarderen, uw parkeergeschiedenis bekijken en iemand machtigen. Lees meer in de 'Gebruikershandleiding BezoekersApp (PDF, 6,6 MB)'.

Tarieven

  • Per kwartaal kunt u maximaal € 22,00 verbruiken. Bewoners die mantelzorg ontvangen, kunnen uitbreiding aanvragen.
  • Het tarief is € 0,27 per uur. U betaalt per minuut
  • Bij het activeren van de BezoekersApp moet u een startsaldo van € 5,50 opladen.
  • Het saldo blijft geldig en verloopt niet.
  • Op feestdagen gelden de gebruikelijke parkeertijden, dus geen zondagsregeling.

Avondtarief

Na 18:00 uur mag uw bezoek voor € 0,55 parkeren tot 09:00 uur de volgende ochtend. Het kenteken zal automatisch worden afgemeld aan het einde van de reguleringstijd. Om vanaf 09:00 uur weer gebruik te kunnen maken van de digitale bezoekersregeling moet u het kenteken wel even opnieuw aanmelden in de BezoekersApp.

Naar het digitaal parkeerloket
aanvragen BezoekersApp

Aanvragen bezoekersregeling

De bezoekersregeling kunt u aanvragen als u woont in een het gebied met parkeervergunningen (kaartje). Bij de aanvraag moet u direct uw parkeertegoed opwaarderen met ten minste € 5,50. Per adres kan maximaal één bezoekersregeling worden aangevraagd. Na goedkeuring ontvangt u een e-mail met de inloggegevens voor uw account in de BezoekersApp.

Verhuizen of opzeggen BezoekersApp

Gaat u verhuizen naar een ander gebied of heeft u de BezoekersApp om een andere reden niet meer nodig? Dan moet u inloggen en opzeggen via het Digitaal Parkeerloket van P1. Daarna kunt u in de BezoekersApp uw saldo terugvragen.

Wanneer u verhuist naar een andere zone in het betaald parkeergebied, moeten wij uw adres aan de juiste zone koppelen. Stuur alstublieft een e-mail naar parkeerservicetilburg@p1.nl met uw oude en nieuwe adresgegevens.

Meer informatie

Vragen over de BezoekersApp? Bel 088 126 14 09 of stuur een e-mail naar parkeerservicetilburg@p1.nl.