Voorbeeldpagina Lijstjes (OL/UL)
Met lijstjes kun je informatie gestructureerd in een opsomming opzetten. Bij lange pagina's kun je een inhoudsopgave toevoegen. In de lopende content kun je werken met geordende lijstje met nummering (OL) en ongeorderde lijstje met bullets (UL).
Voorbeeld: "Inhoudsopgave"
Heeft een pagina vijf of meer paragrafen dan maken we een inhoudsopgave aan.
Een inhoudsopgave maak je door:
- '+ Inhoud' toevoegen, kies binnen het tabblad 'Menu' voor 'Sectie-index'
- Vul bij kop 'Inhoudsopgave' in en kies voor 'Header 2'
- Opslaan en de inhoudsopgave moet werken.
Let op
Wil je een contentelement niet laten terugkomen in de inhoudsopgave? Bewerk dan dat contentelement en vink in het tabblad 'Weergave' de optie 'Toon in sectiemenu's' uit.
Voorbeeld "Ordered list" (OL)
- Schillen en resten van groenten, fruit en aardappelen
- Pinda- en notendoppen
- Plantaardige olie en gestold vet
- Theezakjes en filters met koffiedik
- Brood en kaaskorsten (zonder plastic)
Voorbeeld "Unordered list" (UL)
- Schillen en resten van groenten, fruit en aardappelen
- Pinda- en notendoppen
- Plantaardige olie en gestold vet
- Theezakjes en filters met koffiedik
- Brood en kaaskorsten (zonder plastic)
Voorbeeld "Geneste ordered list (OL)"
- Schillen en resten van groenten, fruit en aardappelen
- Pinda- en notendoppen
- Plantaardige olie en gestold vet:
- Vlees- en visresten (inclusief graten, schelpen en botjes)
- Resten van gekookt eten
- Aas uit asbak en open haard
- Peuken
- Vogelkooizand
- Theezakjes en filters met koffiedik
- Brood en kaaskorsten (zonder plastic)
Voorbeeld "Geneste unordered list (UL)"
- Schillen en resten van groenten, fruit en aardappelen
- Pinda- en notendoppen
- Plantaardige olie en gestold vet:
- Vlees- en visresten (inclusief graten, schelpen en botjes)
- Resten van gekookt eten
- Aas uit asbak en open haard
- Peuken
- Vogelkooizand
- Theezakjes en filters met koffiedik
- Brood en kaaskorsten (zonder plastic)