logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Bel de gemeente: 14 013

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op deze website? Bel dan met 14 013, het telefoonnummer van de Gemeente Tilburg.

Voor telefoonnummer 14 013 hoort geen netnummer, ook niet als u mobiel belt. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Voor dit telefoonnummer geldt het standaard lokaal tarief. Daarnaast kan uw telecomaanbieder extra kosten in rekening brengen als u mobiel belt. Deze kosten verschillen per abonnement.

Bellen vanuit het buitenland of via Skype

Via sommige providers, met Skype en vanuit het buitenland is het niet mogelijk direct 14 013 te bellen. U krijgt een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. U kunt 14 013 dan op de volgende manieren bereiken:

Wilt u via e-mail een vraag of klacht kwijt? Gebruik dan het contactformulier.

Bellen vanuit bedrijf

Het komt voor dat in bedrijfscentrales nummers zijn geblokkeerd die beginnen met een '1'. Dus ook 14 013. Dit kan alleen worden opgelost door de telefoniebeheerder of leverancier van de centrale.

Met een zakelijke mobiele telefoon kan het zijn dat u eerst een '0' of een speciale code moet invoeren voor een buitenlijn. Dat geldt dan ook voor telefoonnummer 14 013.