U bevindt zich op:Ondernemers /Bouwen en vestigen / Gebruik openbare ruimte

Gebruik openbare ruimte

Moet u iets op openbare grond plaatsen voor uw bouw- of sloopwerkzaamheden? Meld dit dan minimaal 4 weken vooraf bij de gemeente.

Melding gebruik openbare ruimte

Melding gebruik openbare ruimte

Voorwaarde is dat het object kleiner is dan 15 m2 en dat het binnen 4 weken weg is. Het kan bijvoorbeeld gaan om een steiger, hoogwerker (zonder kenteken), container, schaftwagen, bouwmateriaal of hekken.

U kunt ook een melding doen als particulier.

Voor een melding groter dan 15m2, of op kortere termijn, belt u naar 14 013.

Kabel- en leidingwerkzaamheden

Bent u werkzaam voor een Nuts- of Telecombedrijf? Meld uw kabel- en leidingwerkzaamheden dan via LTC Andes: 088-2100350 of support@andes.nl 

Bent u particulier of een zelfstandig bedrijf dat kabel- en leidingwerkzaamheden verricht? Vraag een vergunning aan via het Omgevingsloket. Het duurt ongeveer 8 weken voordat u de vergunning krijgt. Zorg er dus voor dat u op tijd een aanvraag doet. Voor het hebben van kabels of leidingen op openbaar gebied betaalt u jaarlijks precariokosten per strekkende meter.

Stookmelding

Zomer 2018

Door de grote droogte is er een groot risico op natuurbranden. Daarom wordt open vuur voorlopig niet toegestaan, om dit risico te beperken. U kunt op dit moment dus ook geen stookmelding indienen.