Ondernemersadvies

Heeft u vragen over uw onderneming? Verkeert uw bedrijf in financiële problemen? Of wilt u weten of u nog op de goede weg zit met uw bedrijf? De ondernemersadviseurs van de Gemeente Tilburg helpen u bij al uw vragen en problemen. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket, passend bij uw (bedrijfs)situatie.

Zowel starters als bestaande ondernemingen kunnen bij ons terecht. Onze advisering en begeleiding is maatwerk. Soms leidt dit tot bedrijfsinnovaties en groei, soms tot het maken van een goede (door)start. De gemeente begeleidt ook bij beëindiging van een onderneming. In zo'n situatie is er ook ondersteuning in de privésituatie. Heeft u als startende of gevestigde ondernemer begeleiding of advies nodig van ons? Vul dan het formulier ondernemersadvies in.

Einde Tozo

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) bood extra ondersteuning aan ondernemers die financieel werden getroffen door de gevolgen van het coronavirus. Tozo was aan te vragen tot en met 30 september 2021.

Meer informatie over Tozo.

Heeft u als ondernemer nog tijdelijk financiële ondersteuning nodig? Mogelijk heeft u recht op Bbz-tijdelijk
Voor algemene informatie verwijzen wij u naar www.krijgikbbz.nl en naar de website van de Rijksoverheid.

Station88

Als ondernemer kunt u ook bij Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie terecht voor meer informatie rondom de gevolgen voor uw onderneming in relatie tot het coronavirus. Station88 heeft interessante tools voor ondernemers, zoals bijvoorbeeld: Eerste Hulp bij Ondernemen, een Q & A met veel voorkomende ondernemersvragen, een Infographic waarin u in één oogopslag ziet waar u voor welke vraag terecht kunt én een uitgebreid (online) programma-aanbod. Nieuw is de gratis online coaching tool met interessante informatie die u ondersteunt in de groei van uw onderneming.

Accountmanager

Heeft u vragen over gemeentezaken, bedrijventerreinen, vergunningen, beschikbaarheid van grond of locatiekeuze? Elk bedrijventerrein heeft zijn eigen accountmanager, die ze voor u kan beantwoorden. Raadpleeg de digitale kaart voor het overzicht. Algemene vragen kunt u stellen via e-mail. Voor het laatste nieuws voor ondernemen in Tilburg volgt u ons op LinkedIn.