Evenementenkalender

Wilt u een evenement organiseren in Tilburg en hebt u een vergunning nodig? Dan is een van de eerste stappen de aanmelding voor de evenementenkalender. Pas als uw evenement op de kalender staat kunt u een evenementenvergunning en eventueel evenementensubsidie aanvragen.

Hoe werkt de evenementenkalender?

De kalender is een hulpmiddel voor de planning, coördinatie en afstemming met andere gemeenten en hulpdiensten. Op de kalender staan de data en locatie(s) van evenementen (inclusief opbouw en afbouw). Staat uw evenement op de kalender dan is de locatie en datum zo goed als geregeld. U heeft natuurlijk nog wel een evenementenvergunning nodig. Pas als de vergunning is afgegeven is er een definitief 'GO' op het evenement. 

Evenementenkalender 2023?

Aanmelden voor de evenementenkalender 2023

Aanmelden voor 2023 kan van 15 oktober 2022 tot 1 juli 2023. Klik op de oranje knop. Aanmelding is verplicht voor B- en C-evenementen. Alleen als uw evenement op de kalender staat kunt u een vergunning aanvragen. Organiseert u in 2023 meerdere evenementen? Dan vult u voor iedere evenement het formulier in. Vragen? Neem contact op met een accountmanager via evenementenaccount@tilburg.nl

Meer informatie

In de nota Prettig Geregeld  staat staat veel informatie over het organiseren van een evenement in Tilburg. Ga naar het Bestuurs Informatie Systeem (BIS) voor uitgebreide informatie over het evenementenbeleid.