logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Evenementenkalender

Wilt u een evenement organiseren in Tilburg en hebt u een vergunning nodig? Dan is een van de eerste stappen de aanmelding voor de evenementenkalender. Pas als uw evenement op de kalender staat kunt u een evenementenvergunning en eventueel evenementensubsidie aanvragen.

Actieknop Evenementenkalender aanmelden

Aanmelden Evenementenkalender

Aanmelden evenementenkalender 2024

Hoe werkt de evenementenkalender?

De kalender is een hulpmiddel voor de planning, coördinatie en afstemming met andere gemeenten en hulpdiensten. Op de kalender staan de data en locatie(s) van evenementen (inclusief opbouw en afbouw). Staat uw evenement op de kalender dan is de locatie en datum zo goed als geregeld. U heeft natuurlijk nog wel een evenementenvergunning nodig. Pas als de vergunning is afgegeven is er een definitief 'GO' op het evenement. 

Aanmelden voor de evenementenkalender 2024

Aanmelden voor de kalender 2024 kan van 1 juli 2023 tot 1 juli 2024. Klik op de roze knop. Aanmelding is verplicht voor B- en C-evenementen. Alleen als uw evenement op de kalender staat kunt u een evenementenvergunning aanvragen. Organiseert u in 2024 meerdere evenementen? Dan vult u voor ieder evenement het formulier in.
Vragen? Neem dan contact op met evenementenkalender@tilburg.nl.

Let op! Het formulier voor 2024 is niet voor evenementen die in 2023 plaatsvinden. Wilt u nog een evenement aanmelden voor kalenderjaar 2023? Stuur een e-mail naar: evenementenkalender@tilburg.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie

In de nota Prettig Geregeld staat veel informatie over het organiseren van een evenement in Tilburg. Ga naar het Bestuurs Informatie Systeem (BIS) voor uitgebreide informatie over het evenementenbeleid.