Evenementenkalender

Wilt u een evenement organiseren in Tilburg? Dan is een van de eerste stappen de aanmelding voor de evenementenkalender. Pas als uw evenement op de kalender staat kunt u een evenementenvergunning en eventueel evenementensubsidie aanvragen.

Hoe werkt de evenementenkalender?

De kalender is een hulpmiddel voor de planning, coördinatie en afstemming met andere gemeenten en hulpdiensten. Op de kalender staan de data en locatie(s) van evenementen (inclusief opbouw en afbouw). Staat uw evenement op de kalender dan is de locatie en datum zo goed als geregeld. U heeft natuurlijk nog wel een evenementenvergunning nodig. Pas als de vergunning is afgegeven is er een definitief 'GO' op het evenement. 

Aanmelden evenementenkalender 2021?
Ondernemers

Aanmelden evenementenkalender 2021

Vanaf nu kunt u evenementen melden voor 2021. Zorg dat wij uw aanmelding voor 1 september 2020 hebben ontvangen. Aanmelding is verplicht. Alleen als uw evenement op de kalender staat kunt u voor 2021 een vergunning aanvragen.

Voor het melden van uw evenement klikt u op de oranje knop. Organiseert u meerdere evenementen in 2021? Dan vult u voor iedere evenement een formulier in.

Aanmelden voor evenementenkalender 2020

Wilt u een activiteit of evenement organiseren in 2020? Dan is aanmelden voor de kalender 2020 niet nodig. Meer over evenementen tijdens corona.

Vanaf 1 augustus eHerkenning niveau EH2+

Volgens de wet Digitale Overheid (WDO) mogen overheidsdiensten geen gebruik meer maken van betrouwbaarheidsniveau EH1. U gebruikt daarom vanaf 1 augustus 2020 eHerkenning met niveau EH2+ om op de website van de gemeente Tilburg in te loggen. Heeft u eHerkenning met een lager betrouwbaarheidsniveau? Dan moet u eerst bij uw leverancier EH2+ aanvragen. Voor meer informatie gaat u naar de website van eHerkenning.

Meer informatie

In de nota Prettig Geregeld  staat alle informatie die u nodig heeft voor het organiseren van een evenement in Tilburg. Ga naar het Bestuurs Informatie Systeem (BIS) voor uitgebreide informatie over het evenementenbeleid 2019-2022.