logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Financiële steun

Heeft u tijdelijk financiële hulp nodig en woont u in de gemeente Tilburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek of Oisterwijk? Dan zijn er mogelijkheden voor ondersteuning afhankelijk van uw situatie. Bijvoorbeeld een aanvulling op uw inkomen in de vorm van een een renteloze lening of een rentedragend (starters)krediet.

Ondernemersadvies aanvragen

Direct regelen

Ondernemersadvies aanvragen

Bijstand voor ondernemers (Bbz)

Het Bbz is er voor:

Uitkering voor zelfstandigen van 55 jaar of ouder (IOAZ)

Bent u 55 jaar of ouder en gaat u stoppen met uw bedrijf? Dan kunt u misschien gebruik maken van de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen (IOAZ). De IOAZ is een aanvulling op het (gezins)inkomen tot het bijstandsniveau.

Qredits: (micro)financiering voor midden- en klein bedrijf

Kleine bedrijven en startende ondernemers in de regio kunnen voor vragen bij de aanvraag van financiering terecht bij de gemeente. Qredits is bedoeld voor kansrijke starters en gevestigde ondernemers uit het MKB (zzp'ers en ondernemers met personeel) met een financieringsvraag.

Informatie financiële ondersteuning

Voor informatie van de gemeente over financiële ondersteuning, vult u het formulier ondernemersadvies in. Een medewerker neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kijk voor meer informatie op de pagina van ondernemersadvies.