logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Evenement melden

Voor de meeste (grote) evenementen is een evenementenvergunning nodig. Soms is een vergunning niet nodig. Dan is het melden van een evenement voldoende. 

Actieknop Evenement melden Inwoners

Evenement melden?

Inwoners 

Actieknop Evenement Melden Ondernemers

Evenement melden?

Ondernemers

Evenement melden

Als u een bedrijfsfeest op eigen locatie organiseert of een kleine activiteit in de openbare ruimte, moet u dit minimaal 6 weken van tevoren melden. Voorbeelden zijn: een garagesale of een buurtfeest.

Voorwaarden

Verkeersontheffing

Moet u voor de activiteit in het voetgangersgebied zijn buiten de normale laad- en lostijden van 06:00 uur tot 11:00 uur? Dan heeft u ook een verkeersontheffing nodig. Meer over een verkeersontheffing.

Afhandeling

Uiterlijk 1 werkweek voor de activiteit stuurt de gemeente een ontvangstbevestiging. Daarmee kan de activiteit doorgaan. Als er redenen zijn waarom de activiteit niet kan doorgaan, dan ontvangt u op tijd bericht.

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen, vul dan het contactformulier in. Een medewerker van team Vergunningen neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op. Voor een vraag over een lopende aanvraag kunt u maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur bellen met 14 013.