Proclaimer

Tilburg.nl is de officiële website van de gemeente Tilburg. De pagina's verschijnen onder verantwoordelijkheid van het Tilburgse gemeentebestuur.

De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan die actueel en juist te houden en ervoor te zorgen dat de informatie gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is of heeft u voorstellen voor verbetering, stuur dan een reactie naar info@tilburg.nl. Binnen 3 werkdagen krijgt u een reactie.

Op de website archiefweb.eu is het archief van tilburg.nl in te zien.

Toegankelijkheid

De gemeente wil een website die voor iedereen toegankelijk is. Daarom werkt de gemeente Tilburg volgens de webrichtlijnen. In december 2018 is deze website getoetst. De gemeente ontving het certificaat van toegankelijkheid van de Stichting drempelvrij.nl. Dat betekent dat tilburg.nl gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking.

Meer informatie over het certificaat van de gemeente Tilburg voor tilburg.nl staat op de webpagina Toegankelijkheid van technobility.nl.

Organisatiegegevens Gemeente Tilburg

Kamer van Koophandel nummer: 17281808

BTW nummer: NL00.11.72.773.B02

Algemene betalingsvoorwaarden