Evenementenlocaties

Als u een evenement wilt organiseren heeft u een locatie nodig. We hebben alle evenementenlocaties in kaart gebracht. Met de bijbehorende kenmerken, zodat u weet waar u rekening mee moet houden.

Op zoek naar een locatie?

Bekijk dan de kaart met evenementenlocaties. Op deze kaart staan alle locaties die geschikt zijn voor een evenement. U ziet ook meteen met welke regels of eisen u rekening moet houden. Bijvoorbeeld voor het beschermen van bomen, het maximaal aantal toegestaan decibel of openings- en sluitingstijden.

Een locatie niet op de kaart?

Heeft u een locatie in gedachten die niet op de kaart staat, dan is het waarschijnlijk geen officiële evenementenlocatie. Wilt u er toch een evenement organiseren, dan onderzoeken we of dat mogelijk is. Daarbij kijken we naar de openbare ruimte, belasting en het moment waarop het evenement moet plaatsvinden.

Locatie gevonden en dan

Heeft u op de kaart een locatie gevonden waarvan u denkt dat deze geschikt is voor uw evenement? Dan kunt u contact opnemen met een accountmanager van de gemeente Tilburg om samen de mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie

In de nota Prettig Geregeld  staat alle informatie die u nodig heeft voor het organiseren van een evenement in Tilburg. Ga naar het Bestuurs Informatie Systeem (BIS) voor uitgebreide informatie over het evenementenbeleid 2019-2022.