Bodeminformatie

Bodeminformatie kunt u nodig hebben bij de aan- en verkoop van een perceel, of bij de aanvraag van een omgevingsvergunning.

Bodeminformatie opvragen

Aanvragen bodeminformatie voor inwoners

U kunt bodeminformatie direct opvragen met DigiD. Het PDF-bestand is binnen enkele minuten na betaling zichtbaar in 'Mijn dossier' in Mijn gemeente. Ziet u geen bestand? Meld dit dan alstublieft per e-mail aan administratieprocesbureau@tilburg.nl.

Bent u ondernemer? Dan kunt u bodeminformatie aanvragen met eHerkenning.

Kosten bodeminformatie

Het opvragen van bodeminformatie kost 7,20 euro per perceel. Elk object is een apart verzoek en moet apart worden aangevraagd. De kosten betaalt u direct online.

Inzien bodemdossier

Als u meer wilt weten over bodemverontreiniging binnen de gemeente Tilburg (bodemdossier of milieubundel), dan kunt u een afspraak maken met het Bodeminformatiepunt door een e-mail te sturen naar bodeminformatiepunt@tilburg.nl. Het inzien van bodemdossiers is gratis. Geef bij het maken van de afspraak door welk dossier of bundel u wilt inzien.

Bodemsanering en -onderzoek

Ga voor dit onderwerp naar de pagina 'Bodemsanering en -onderzoek'. Hier vindt u ook informatie over het toepassen van grond en bouwstoffen (Besluit bodemkwaliteit).