logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Algemeen

Opgaven voor Tilburg los je niet in je eentje op. In samenspel met inwoners, partners en ondernemers zoekt de gemeente naar kansen en oplossingen om de opgaven voor Tilburg te realiseren.

Meer voor Elkaar

Ook voor het nieuwe akkoord Meer voor Elkaar vindt het college het belangrijk om, van begin af aan, samen met partners op te trekken. Daarom organiseerde de gemeente op 8, 9 en 10 september 2022 gesprekken met partners over het akkoord. Waar zien zij kansen, welke zorgen hebben zij, wat is er nodig, en wat horen en zien zij in de stad? Hoe en op welke termijn kunnen we dingen concreet ‘voor elkaar’ krijgen?

(0)13 concrete ideeën

Het leverde (0)13 concrete ideeën op. En nog meer dan dat. We hebben ontzettend veel inspiratie, inzichten en ideeën met elkaar uitgewisseld. De ideeën en verslagen van alle sessies vind je op deze webpagina.

De komende jaren blijven we het Akkoord verrijken en in gesprek met Tilburgers om nieuwe oplossingen te ontdekken en om samen het akkoord te realiseren. Want daar is het ons om te doen, samen Tilburger mooier maken voor iedereen. Samen meer voor elkaar!

Filmpje

Bijlages Algemeen