Jeugdwerkloosheid

Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in de regio Midden-Brabant en zoek je werk of wil je weer naar school? Dan is er het Jongerenpunt Midden-Brabant.

Jongerenpunt Midden-Brabant

Om jongeren te bereiken die niet in beeld zijn, is het Jongerenpunt Midden-Brabant opgericht. Een on- en offline platform waar jongeren, die thuiszitten zonder opleiding, baan of uitkering, aan kunnen kloppen met hun vragen op het gebied van werk, school en inkomen.  Het jongerenpunt begeleidt deze jongeren naar een duurzame baan, een (leer)werkplek , een (vervolg)opleiding, een traject richting werk of onderwijs, of een zorg/hulpverleningstraject. De geboden ondersteuning hangt  af van de situatie. Samen met de jongere kijken de jongerenregisseurs van het jongerenpunt naar de mogelijkheden. Iedereen is ergens goed in en wil gezien en gewaardeerd worden.

Hart van Brabant

De regio Hart van Brabant bestaat uit de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Waalwijk en Tilburg.

Meer informatie

Zit jij momenteel werkloos thuis op de bank? Staat er op persoonlijk vlak iets in de weg of is er een andere reden waardoor jij niet werkt of op school zit? Neem dan contact met ons op. Ga naar www.jongerenpuntmiddenbrabant.nl,  stuur een mail naar info@jongerenpuntmiddenbrabant.nl of stuur een Whatsapp naar 06 21 34 10 41. Loop je liever even bij ons binnen? Kom dan naar het jongerenpunt aan de Burgemeester Brokxlaan 1680 in Tilburg.

Jongerenloket en startersbeurs voor jongeren

Op Werk en Scholing vind je informatie over het jongerenloket en de startersbeurs.