logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Vragen over ondersteuning of zorg

Woont u in de gemeente Tilburg en heeft u een vraag of probleem waar u zelf of met hulp van uw omgeving niet uitkomt? Bijvoorbeeld over opvoeding, geldproblemen, hulp aan huis, huiselijk geweld of leven met een beperking. Dan kunt u zonder verwijzing terecht bij Toegang Tilburg. 

Wat is Toegang Tilburg?

Heeft u vragen over ondersteuning en zorg? Op T-Helpt vindt u mogelijkheden in de buurt. Komt u er niet uit? Ook niet met hulp uit uw omgeving? Neem dan contact op met Toegang Tilburg via het contactformulier. Vul het contactformulier van Toegang Tilburg in >

De wijkprofessionals van Toegang Tilburg wijzen u de weg naar mogelijkheden in de wijk. Ze ondersteunen u. Als het nodig is helpen ze u andere hulp of zorg te krijgen. Toegang Tilburg is een samenwerking van de afdelingen Dienstverlening en Werk & Inkomen van de gemeente Tilburg, IMW, MEE en GGD Hart voor Brabant.

Werkwijze Toegang Tilburg

Na het versturen van het contactformulier neemt een medewerker van het Contact Centrum Toegang binnen twee werkdagen contact met u op. Hij of zij stelt u een aantal vragen over uw situatie, om te kijken wie u het best kan helpen. Als zij u kunnen helpen, melden zij u aan bij het wijkteam van Toegang Tilburg bij u in de buurt. Daarna maakt een medewerker van het wijkteam, ook wel wijkprofessional genoemd, een afspraak met u.

Iemand meenemen naar het gesprek

Waar de afspraak ook is, u mag altijd iemand meenemen naar de gesprekken met Toegang Tilburg. Bijvoorbeeld uw partner, een familielid, vriend of een vrijwilliger. U kunt ook zonder verwijzing gratis gebruik maken van een meedenker. Meer over meedenkers

Websites