logo Gemeente Tilburg Gemeente Tilburg

Samen meer voor elkaar

De komende 4 jaar gaan we in Tilburg aan de slag met drie grote opgaven: Tilburg Kansrijk, Tilburg Groen en Duurzaam en Tilburg Groeit, Bloeit en Bruist.

Dit kunnen we als gemeente niet alleen. Hiervoor hebben we professionals uit de stad nodig. Professionals die weten wat er speelt in de stad en wat er nodig is om deze opgaven op te lossen.

Driedaagse

Tijdens de Driedaagse ‘Samen meer voor elkaar in de uitvoering’ zijn de eerste stappen gezet. Dit begon op donderdag 8 september met een inspirerend programma met sprekers. Op vrijdag 9 september kwamen ruim 100 professionals uit de stad bij elkaar om op creatieve wijze tot oplossingen te komen voor tien opgaven. De ideeën die hieruit voortkwamen werden zaterdag 10 september gepitcht aan een grote groep partners. Zodat ook zij met hun expertise en ervaring de uitkomsten konden verrijken.

Tegels met ideeën

Op deze webpagina vind je de (0)13 ideeën die uit deze inspirerende Driedaagse voortkwamen. Je kunt ze bekijken door op een van onderstaande plaatjes (tegels) te klikken. De 1e tegel vertelt meer algemene informatie, de laatste meer over het proces. Wij danken alle deelnemers voor hun enthousiasme en inzet voor onze stad.